html site templates

Over Ons

Wie zijn wij ?

Sinds 2004 ben ik al bezig in de laser show business.

Vanaf de eerste contacten met lasers en laser systemen ben ik gecharmeerd van de mogelijkheden, de kleuren en de bijzondere effecten die er mee mogelijk zijn.

In de jaren sinds 2004 ben ik lid geweest van de ILDA en heb, voor deze wereldwijze organisatie, in 2009 een spetterend event opgezet waarvan tot op heden ten dagen de website nog te bekijken valt via www.ilda.nl 

In de jaren daarna heb ik mij verder gespecialieerd in laser en entertainment middels het behalen van diverse certificeringen.

Zo ben ik gecertificeerd " Laser Schutz Beauftragter" wat zoveel inhoudt als dat ik erkend ben als Laser Veiligings Beambte , dat is denk ik de beste Nederlandse vertaling ervoor. Dit certificaat wordt uitgegeven door de TUV Sud uit Duitsland.

Daarnaast heb ik een certificering als Sound Studio technicia  die mij in staat stelt zowel eenvoudige als ook PA gerelateerde gekuids vraagstukken te kunnen beoordelen en uitdagingen te kunnen oplossen. Een lasershow is namelijk niets zonder goed geluid.


Mobirise

Laser Veiligheids Beambte

Het certificaat Laserschutsbeauftragter krijgt men niet zomaar even, daar gaan een gedegen studie aan vooraf met een heus examen.  Diverse zaken met betrekking tot veiligheid, laser techniek maar ook verantwoord gebruik komen aan de orde en zijn onderdeel van deze opleiding.

Uw show is bij ons in veilige en verantwoorde handen.

SAE : Sound Studio technician

Door deze verkortte studiorichting bij de gerenommeerde School of Audio Engineering te Rotterdam heb ik de kennis verworven om de muziek bij de shows te laten klinken zoals het bedoeld is, puur en zuiver zonder wanklanken.  Een geruststellende gedachte.

Mobirise

"Working with lasershows is like doing magic with lights"

SHARE THIS

Adres

Laser Service Centre
De Wittstraat 35 
5212 HP  Rijen

Kvk: 70768552
Btw: NL134170842B03

Contacten

Email: info@laserservicecentre.nl
Telefoon +31 (0) 6 - 553 552 00